Tampereen Häämessut

Vuoden Koru-kilpailun voittajan palkitseminen

su 05.02.2023 13:20-13:30

Ohjelmalava, E-halli

Kuva Jules & Beryl / Kuvaaja Ellina Noronen

Suomalainen koru hehkuu nyt väreissä: Vuoden koru 2023-finalistikorut on julkaistu
Suomalaista korumuotoilua ja alan osaamista esiintuovan Vuoden koru -kilpailun kymmenen finalistia vuodelle 2023 on julkaistu finalistikorujen näyttelyn avajaisten yhteydessä Suomen kello- ja korumuseo Kruunussa.

Tämän kertaisen kilpailun finalistikoruissa nähdään poikkeuksellisen paljon värikkyyttä. Koruissa hehkuvat nyt muun muassa jalokivet ja kristallihelmet. Lisäksi koruihin on tuotu väriä emalointitekniikoilla. Korut esittelevät alan tarjonnan monipuolisuutta ja laaja-alaisuutta erilaisin tekniikoin, tyylein ja materiaalein. Koruissa ei ole myöskään pelätty näyttävyyttä ja suunnittelijat ovat uskaltaneet tuoda koruihin kokoa.

Messuilla pääset tutustumaan kilpailun finalistikorusarjoihin ja niiden suunnittelijoihin sekä äänestämään omaa suosikkiasi. Vuoden koru -osastolla on tarjolla monipuolinen valikoima Suomessa valmistettuja koruja, ja lisäksi voit kysyä neuvoja korujen stailaamiseen juhlapuvun kanssa tai hääpukuusi sopivien korujen valintaan.  Kilpailun järjestää Jules & Beryl Oy

Lisätietoja: julesandberyl.fi/vuodenkoru

VUODEN KORU 2023 -FINALISTIT

KARPPI, Carina Blomqvist (Lahti)
KUKKII, Mari Syrén (Pori)
LACE COLLECTION, Anni Kaita-aho (Rauma)
LINNUNRADAN LAITAMILLA, Pirjo Lakkapää (Oulu)
MEA ERA, Kaisu Tullinen (Tampere)
PITSI, Seppo Vainikainen (Oulu)
RIITE, Virve Inget (Oulu)
ROKAMA, Silja Kivioja (Kuopio)
ROSA, Hanna Mangström (Varkaus)
VALO, Anne Polttila (Helsinki)