Tampereen Häämessut

Mitkä Häämessut?

Luovuuden juhlaa Tampereella

Vuonna 2024 Tampereen Häämessut järjestetään jo 29. kerran.

Tilaa uutiskirje

 

Kivakuvaus Jelena Saikkonen

Parhaat palvelut ja ideat juhlien suunnitteluun

Tampereen Häämessut on ideoita, palveluita ja tuotteita häiden sekä muiden juhlien suunnitteluun tarjoava tapahtuma, joka järjestetään 3.–4.2.2024 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Samaan aikaan järjestetään myös asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma Asta. Yhdellä lipulla pääsee sisään kumpaankin tapahtumaan.

Häämessuilla pääset tutustumaan muun muassa pieniin ja suuriin juhlapaikkoihin, catering- ja juhlapalveluihin, morsius- ja juhlapukuihin, sormuksiin ja muihin koruihin, kauneusalan tuotteisiin ja palveluihin, askartelutarvikkeisiin ja -ideoihin sekä häämusiikkitarjontaan.

Katso kuvia vuoden 2023 tapahtumasta:

Kuvapankki


Jules and Beryl | Suomalaisten suosikkikorussa on rouheutta ja epätäydellistä kauneutta

Koru- ja jalometallimuotoilijan Silja Kiviojan kallioisia rosoisia pintoja toistava Rokama-hopeakorusarja on voittanut Vuoden koru 2023 -kilpailun. Voittaja julkaistiin 5.2.2023 Tampereen Häämessujen yhteydessä. Ääniä annettiin tämänkertaisessa kilpailussa 4170 ja Rokama-korut keräsivät niistä 24 prosenttia. Yleisön äänet kertovat, että kuluttajia kiehtoo koruissa eläväisen hopeapinnan lisäksi korujen värikkäät elementit kuten kristallit ja jalokivet.

Lue lisää


Häämessujen muotinäytös
Tampereen Häämessut
Kaunein hääpuku

Pysy mukana tapahtuman uutisissa!

InstagramFacebookTilaa uutiskirje