Tampereen Häämessut

Mitkä Häämessut?

Luovuuden juhlaa Tampereella

Vuonna 2023 Tampereen Häämessut järjestetään jo 28. kerran.

Osta liput

 

Parhaat palvelut ja ideat juhlien suunnitteluun

Tampereen Häämessut on ideoita, palveluita ja tuotteita häiden sekä muiden juhlien suunnitteluun tarjoava tapahtuma, joka järjestetään 4.–5.2.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Samaan aikaan järjestetään myös asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma Asta. Yhdellä lipulla pääsee sisään kumpaankin tapahtumaan.

Häämessuilla pääset tutustumaan muun muassa pieniin ja suuriin juhlapaikkoihin, catering- ja juhlapalveluihin, morsius- ja juhlapukuihin, sormuksiin ja muihin koruihin, kauneusalan tuotteisiin ja palveluihin, askartelutarvikkeisiin ja -ideoihin sekä häämusiikkitarjontaan.

Katso kuvia vuoden 2020 tapahtumasta:

Kuvapankki


Ohjelmatarjonta hurmaa ja inspiroi

Tapahtuman ohjelma antaa vinkkejä ja ideoita hääjärjestelyjen eri vaiheisiin niin morsiusparille kuin muulle järjestelytiimille sekä juhlavieraille. Ohjelma pitää sisällään muun muassa erilaisia näyttelyitä ja näytöksiä, jotka ovat vuosittain kävijöiden mielestä kiinnostavimpia ohjelmia messuilla. Tapahtuman yksi ehdoton vetonaula onkin muotinäytös, jossa esittelyssä on uusimmat ja upeimmat morsius- ja juhlapuvut.

Messualueella pääsee ihastelemaan ja maistelemaan Tredun opiskelijoiden valmistamia mocktaileja ja gelatoa sekä äänestämään omaa suosikkiaan Kaunein kattaus -näyttelyssä. Ohjelmalavalla puolestaan on tarjolla runsaasti erilaista häätietoutta usean asiantuntijan toimesta. Vinkkejä saa muun muassa häätrendeihin, vihkimiseen ja kauneudenhoitoon liittyen.

Ensimmäiset ohjelmat julkaistu


Sano Tahdon Tampereen Häämessuilla

Olisiko lyhyt, ytimekäs, mutta silti tunnelmallinen vihkiminen sinulle mieluinen tapa mennä naimisiin? Tampereen seurakunta vihkii pareja helmikuun messuilla. Vihkitilaisuus järjestetään lauantaina 4.2. klo 11–15.

Jokaiselle vihkitoimitukselle on varattu aikaa 30 minuuttia ja läheiset ovat tervetulleita. Vieraiden läsnäolo ei kuitenkaan ole pakollista, sillä messuilta löytyy henkilöitä, jotka voivat toimia todistajina. Vihkikaava on valmiiksi suunniteltu eikä pariskuntien tarvitse tehdä ennakkovalmisteluja. Mukaan mahtuu 8 ensimmäistä paria. Ilmoittautuminen päättyy 13.1.2023.

Lue lisää ja ilmoittaudu


Tampereen Häämessut
Tredu kondiittori Tampereen Häämessut

Pysy mukana tapahtuman uutisissa!

InstagramFacebookTilaa uutiskirje