Tampereen Häämessut & Juhlat
Luovuuden juhlaa

la–su 1.–2.2.2025
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#tampereenhäämessutjajuhlat #tampereenhäämessut

Ihania ideoita, valloittavia vinkkejä ja ammattilaisten neuvoja kaikkiin elämäsi juhliin!

Tampereen Häämessut & Juhlat - tapahtumassa ensi vuonna luvassa on jälleen rutkasti inspiraatiota ja ideoita häihin sekä muihin juhliin – upeaa ohjelmakattausta unohtamatta!

Varaa osasto ›
Tampereen Häämessut & Juhlat 2024

Tampereen Häämessut ja Juhlat on "täyden kympin tapahtuma!"

Tampereen Häämessut & Juhlat ja Asta-messut kokosivat Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneet sekä elämän tärkeitä juhlia suunnittelevat messuvieraat. Näytteilleasettajina olleet yritykset olivat erittäin tyytyväisiä 10 500 kävijän tapahtumaan ja viikonlopun asiakaskohtaamisiin.

Tampereen Häämessut & Juhlat 2024

Varaa osasto ensi vuodelle!

Messuviikonlopun aikana tapaat juhlia järjestävät ja suunnittelevat asiakkaat. Heille tapahtumassa esiteltävät tuotteet ja palvelut ovat ajankohtaisia joko juuri nyt tai valikoimaa kartoitetaan tulevaisuuden juhlia varten. Messut on paras tapa tavata uusia asiakkaita, sillä pääset keskustelemaan heidän kanssaan kasvotusten ja esittelemään omia tuotteitasi ja palveluitasi heille henkilökohtaisesti.
“Hyväntuuliset asiakkaat ovat tarttuneet messutarjouksiimme ja olemme tehneet mukavasti sormus- ja korukauppaa. Meille aivan täyden kympin tapahtuma”

– Riitta Suominen, Kultajousi Oy

“Erittäin hyvät messut. Osastollamme oli koko viikonlopun vilskettä ja kakkumaistiaset tekivät kauppansa”

– Fanni Vähäsöyrinki, Mammun Hyväkakku Oy

Näytteilleasettajana MM.

Ab Horse-Ess Oy Aiver Sport Ajopelit.fi Allomeera Oy Amandel Oy Shivers TM Amusantti & Daga Ulv Aneral Oy Nordic Mudcontrol, Welled Anette FOTOGRAFIK Arador Publishing Oy ArcticVet Avant Tecno Oy Axxell Back on Track Oy Beach Horse Stable Oy BERRA Biofarm Oy Biohansa OÜ Biojussi Buckethay Bäkkäri ry Börjes Kotimäki Cavalor Finland Chia de Gracia Oy Coaching with Connection Cryonic Medical Finland Curly Horses Finland ry Ekmurto Elppi Oy Epona Balance Oy EquestDream Equiara EQ & The Good Gallop Equiara Oy Equine Innovations Oy EquiStore Oy Equstom Oy Etelä-Suomen Laatuheinärengas ry Eurofins Viljavuuspalvelu Oy EW-Sport Ky BERRA Fiance Noir
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä: