Tampereen Häämessut & Juhlat

Tampereen Häämessut ja Juhlat oli täyden kympin tapahtuma

Uutinen  06.02.2024

Asta-messut ja Tampereen Häämessut & Juhlat kokosivat menneenä viikonloppuna Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneet sekä elämän tärkeitä juhlia suunnittelevat messuvieraat. Näytteilleasettajina olleet yritykset olivat erittäin tyytyväisiä 10 500 kävijän tapahtumaan ja viikonlopun asiakaskohtaamisiin.

 

Vaikeista ajoista huolimatta ihmiset haluavat panostaa elämän merkkihetkiin
Tampereen Häämessut sai tänä vuonna rinnalleen muut elämän tärkeät juhlahetket. Viikonlopun aikana oli mahdollista äänestää muun muassa kauneinta kukkakimppua ja voittajaksi äänestettiin Mäkelän kukan herkkä ja elegantti kimppu “Tahdon!”. Yleisö pystyi äänestämään myös kauneinta juhlakattausta. Kisojen lisäksi häiden ja muiden juhlien tarjontaan pystyi tutustumaan tietysti näytteilleasettajien osastoilla.

Hyväntuuliset asiakkaat ovat tarttuneet messutarjouksiimme ja olemme tehneet mukavasti sormus- ja korukauppaa. Meille aivan täyden kympin tapahtuma, hymyilee Riitta Suominen Kultajousi Oy:stä.

Ihanimman osaston tittelin nappasi ensimmäistä kertaa Tampereen Häämessuille osallistunut Mammun Hyväkakku, joka on kakkujen nettikauppa.

Erittäin hyvät messut. Osastollamme oli koko viikonlopun vilskettä ja kakkumaistiaset tekivät kauppansa, iloitsee yrittäjä Fanni Vähäsöyrinki, Mammun Hyväkakku Oy

 

Asta-messuilla kaupanteko piristyi alan matalapaineessa jopa ennätyksiin
Asta-messuilla oli kuluneena viikonloppuna esillä asumisen eri ulottuvuudet. Positiivista palautetta tuli niin Asta-messujen konkareilta kuin ensikertalaisiltakin.

Asta-messuilla potentiaalisia asiakkaita oli liikkeellä todella paljon. Lauantain messupäivä oli historian paras ja saimme liidejä enemmän kuin koskaan, kertoo Lammi-Kivitalojen toimitusjohtaja Ismo Nieminen, joka on osallistunut messuille yli 30-vuoden ajan.

Asta-messut on ollut positiivinen yllätys. Viikonloppu on ollut meille hyvä alan vallitsevasta tilanteesta huolimatta, kertoo ensimmäistä kertaa Asta-Messuilla mukana ollut yrittäjä ja toimitusjohtaja Olli Vilppola Basebeton Oy:stä.

 

Näytteilleasettajien tyytyväisyys näkyy osastovarauksissa
Näytteilleasettajien tyytyväisyydestä kertoo myös se, että ennätyksellinen määrä osastoja varattiin jo messujen aikana ensi vuoden tapahtumaan.

Palaute, jonka olemme messuviikonlopun aikana saaneet näytteilleasettajiltamme tapahtuman onnistumisesta, on ollut ilahduttavaa ja antaa viitteitä, alan elpymisestä. Myös messuvierailta saamamme palaute tapahtumasta on ollut erittäin positiivista. Innolla lähdemme suuntamaan katseemme jo ensi vuoden messuihin, kertoo Tampereen Messujen liiketoimintajohtaja Mirkka Salmela.

 

Tampereen Häämessut ja Juhlat  seuraavan kerran 1.–2. helmikuuta 2025

LISÄTIEDOT: asta.fi/fi/ | #asta | tampereenhaamessut.fi/fi/ | #tampereenhäämessut
Tampereen Messut -konserni | tampereenmessut.fi | etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi

Petrina Palmroth, projektipäällikkö, p. 0207 701 230
Saka Paavolainen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, p. 041 731 7715