Tampereen Häämessut & Juhlat
Tampereen Häämessut, kaksi kättä sormuksin kauniin kukan alla.

Sano Tahdon Tampereen Häämessuilla

Uutinen  09.12.2022

Olisiko lyhyt, ytimekäs, mutta silti tunnelmallinen vihkiminen sinulle mieluinen tapa mennä naimisiin? Tampereen seurakunta vihkii uusia pareja avioliittoon Tampereen Häämessuilla helmikuussa. Vihkitilaisuus järjestetään lauantaina 4.2. klo 11–15.

Jokaiselle vihkitoimitukselle on varattu aikaa 30 minuuttia ja itse vihkikaava kestää 20 minuuttia. Vihkikaava on valmiiksi suunniteltu eikä pariskuntien tarvitse tehdä minkäänlaisia ennakkovalmisteluja. Papin lisäksi tilaisuudessa on paikalla kanttori, joka soittaa musiikkia.

Tilaisuuden pukukoodi on vapaa. Avioparin läheiset ovat tervetulleita seuraamaan ikimuistoista tilaisuutta ja he voivat toimia todistajina. Vieraiden läsnäolo ei kuitenkaan ole pakollista, sillä messuilta löytyy henkilöitä, jotka voivat toimia todistajina.

Suomen evankelis-luterilaisessa vihkimisessä avioliittoon vihittävien tulee olla rippikoulun käyneitä kirkon jäseniä.

Vihkiparin pitää suorittaa avioliiton esteiden tutkinta vähintään viikkoa ennen vihkimistä ja tuoda todistus esteiden tutkinnasta mukanaan vihkitilaisuuteen. Esteidentutkintatodistus ja henkilöllisyyspaperit on tuotava mukaan vihkitilaisuuteen.

Esteiden tutkintaa voi pyytää kirkon sähköisessä asiointipalvelussa Avioliiton esteiden tutkinta -asiointipalvelu. Esteidentutkinta

Mukaan mahtuu 8 ensimmäistä paria. Ilmoittautuminen päättyy 13.1.

Ilmoittaudu mukaan https://www.lyyti.fi/reg/Tahdon_Tampereen_Haamessuilla_0702

Tampereen Häämessut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 4.–5.2.2023. Lue lisää tapahtumasta https://www.tampereenhaamessut.fi/fi/