Tampereen Häämessut & Juhlat

Tredu | Tredun opiskelijat näyttävästi esillä Asta- ja Häämessuilla 4.-5.2.2023

Uutinen  02.02.2023

Asumisen messut eli Asta-messut pidetään Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa yhdessä Häämessujen kanssa 4.-5.2.2023. Tredulaiset ovat mukana eri aloilta molemmilla messuilla näyttävästi.

Esittelypisteillä on kattavasti infoa Tredun tarjoamista mahdollisuuksista niin palveluiden kuin opintojenkin ympärillä. Molemmat messut ovat avoinna kävijöille samalla pääsylipulla.

Sisustusalan opiskelijat toteuttavat alueella E351 kattausnäyttelyyn ja -kilpailuun kolme eri teemaista kattausta. Heidän käsialaansa on myös pääaulassa messukävijät tervetulleeksi toivottava houkutteleva visualisointi.

Kakkumaistatusalueella elintarvikealan opiskelijat esittelevät trendikästä jäätelöbuffaa ja rakentavat hääteemaisen jälkiruokamaistiaisen kesän gelato-trendien mukaan. Alueella pääset tutustumaan myös erilaisiin hääkakkumalleihin ja cocktail-tuotteisiin. Jäätelömaistiaisia on tarjolla rajoitettu määrä ja herkuttelu tapahtuu alueella E751.

Miltä maistuu kevät tai kesä? Tule maistamaan kesän kuumimpia mocktaileja alueella E750. Näet myös livenä mocktailien valmistusta ja kuulet tarinoita drinkkien ympäriltä.

Tredun Oppitikissä pääset tekstiili- ja muotialan opiskelijoiden kanssa täyttämään tyylitestin sekä kokeilemaan erilaisia huivien ja kravattien solmukkeita. Alueella pääset myös brodeeraamaan yksilöllisen taskuliinan etunimellä tai nimikirjaimilla, joten suuntaa rohkeasti alueelle E451.

Hius- ja kauneusalan opiskelijat kampaavat ja meikkaavat Käytetyt hää- ja juhlapuvut -näytöksen malleja Tredun Helmi-osastolla. Alueella E551 näetkin vinkkejä häiden kampauksiin ja meikkeihin. Malleina näytöksessä toimivat Tredun opiskelijat.

Tredun Helmi -osastolla opiskelijat tekevät pikakampauksia ja pikaehostuksia. Opiskelijoilta onnistuvat messuhuumassa esimerkiksi kihartaminen ja letit sekä nopeat silmämeikit, kulmameikit ja huulimeikit. Pikakampauksiin ja pikaehostuksiin ajat menevät jonottamisperiaatteella, joten ole ajoissa alueella E551.

DIY eli tuttavallisemmin do it yourself on tämän päivän juttu! Tekstiili- ja muotialan opiskelijat opastavat alueella E539 DIYn maailmaan erilaisten kattaussomisteiden teossa.

Sosiaaliala sekä kasvatus- ja ohjausala tarjoavat ilmaista lapsiparkkia 3-9-vuotiaille lapsille pääsisäänkäynnin oikealla puolella Ravintola Hahn kyltin alla. Parkki on avoinna pe klo 12-16, la klo 11-16 ja su klo 11-15. Molemmilla messuilla liiketoiminnan opiskelijat toteuttavat kävijätutkimusta.

Tekstiili- ja muotialan opiskelijoiden toteuttaman Käytettyjen hää- ja juhlapukujen muotinäytös lumoaa E-hallin Ohjelmalavalla lauantaina klo 13.10 ja sunnuntaina klo 11.15. Näytöksen kampaukset ja meikit ovat hius- ja kauneusalan opiskelijoiden käsialaa. Näytös toteutetaan yhteistyössä Nextiilin kanssa.

Kuva: Tredun uutinen
Tredun uutinen on julkaistu 31.1.2023 ammattiopiston verkkosivuilla ja alkuperäinen luettavissa tästä linkistä, osoitteessa tredu.fi