Tampereen Häämessut & Juhlat

Vuoden Hääsuunnittelija 2024 kertoo, mitkä asiat kesähäihinsä valmistautuvien parien kannattaa hoitaa juuri nyt

Uutinen  18.01.2024

Hääsuunnittelija Micu Mäkitalon osaamista on löytää morsiusparin tärkeään päivään parhaiten sopivat somisteet ja siten luomaan hääparin valitsemaan teemaan sopivan tunnelman. Vuoden Hääsuunnittelijaksi 2024 valittu Mäkitalo on hääparin tukena ja turvana koko häiden suunnittelumatkan ajan.

Juhlakirsikka on useammasta kymmenestä tiimiläisestä koostuva hääsuunnitteluyritys, jonka johtotehtävissä toimii Mäkitalo itse. Juhlakirsikan tärkein tehtävä on hääparin henkilökohtainen palvelu, avustaminen ja tukeminen häiden suunnittelun sekä hääpäivän ajan.

– Saatan olla mukana jopa niinkin henkilökohtaisella hetkellä, kuin hääpuvun sovituksessa tai sormuksen valinnassa. Mietin myös yhdessä hääparin kanssa paitsi suunnitteluprosessin, myös itse hääpäivän kulun ohjelmineen. Muistuttelen vuoden aikana hääparia heille tärkeistä asioista ja jos joku asia alkaa stressata, rauhoittelen ja olen apuna. Joskus jos puoliso ei jaksa hössöttää häistä, niin minä kyllä jaksan!, Mäkitalo nauraa.

Kuva: Juhlakirsikka

Tammi-helmikuussa on aika saada hääkutsut matkaan

Kokeneena hääsuunnittelijana Mäkitalo muistuttaa, että jos tulevana kesänä on häät, niin alkuvuosi on oikea hetki laittaa kutsut liikkeelle. Tämä tarkoittaa, että myös vieraslista on oltava valmiina ja häille oltava omat verkkosivut.

– Jotta kutsusta ei tule viisisivuinen, niin suosittelen ehdottomasti häille omia verkkosivuja. Sinne on näppärä koota kaikki tieto, kuten juhlaviikonlopun majoitusvaihtoehdot tai vaikka parkkipaikat.

Jos blogitekstiä lukiessa joku hätääntyy kutsujen ollessa vielä suunnittelun asteella, Juhlakirsikan Mäkitalo tyynnyttelee ja tarjoaa tähänkin ratkaisun.

– Edullinen ja nopea vaihtoehto on tehdä kutsut itse esimerkiksi Canvalla, jossa on tarjolla valmiita kutsupohjia. Vistaprintin ja painotalojen ansiosta kutsut on mahdollista saada käteen vielä saman päivän aikana.

Tampereen Häämessut & Juhlat -tapahtumassa la 3.2. klo 11.00 Vuoden Hääsuunnittelija 2024 Micu Mäkitalo Juhlakirsikasta antaa vinkkejä häävuoden kuukausikohtaisen aikataulun laatimisessa E-hallin ohjelmalavalla.

Juhlakirsikka vastaa myös Tampereen Häämessut & Juhlat -tapahtuman kuohuviinibaarin toteutuksesta ja somistuksesta.

Osta liput tapahtumaan >>

Lue lisää ohjelmasta >>