Tampereen Häämessut & Juhlat

Tampereen Häämessut siirtyvät ensi vuoteen

Yleinen  12.01.2022

Tampereen Messut Oy on päättänyt siirtää Tampereen Häämessut vuodelle 2023. Häämessut oli tarkoitus järjestää Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 4.–6. helmikuuta 2022 yhtä aikaa Pirkanmaan suurimman asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuman Astan kanssa, mutta vallitsevan koronatilanteen vuoksi molemmat tapahtumat siirtyvät ensi vuoteen. Asta järjestetään 3.–5. helmikuuta 2023 ja Tampereen Häämessut 4.–5. helmikuuta 2023.

Siirtopäätöksen syynä on huonontunut koronavirustilanne ja sen vaikutukset messutapahtumien järjestämismahdollisuuksiin.

– Asiakkaiden ja näytteilleasettajien turvallisuus ja terveys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Huonontuneen koronavirustilanteen vuoksi messujen kävijämäärä jäisi niin alhaiseksi, että siirtopäätös on tässä tilanteessa ainoa oikea ratkaisu, perustelee Asta-messujen ja Tampereen Häämessujen projektipäällikkö Heli Lempinen Tampereen Messut -konsernista.

Tampereen Messujen kaikki tapahtumat toteutetaan Pirkanmaan koronanyrkin, Aluehallintoviraston ja THL:n voimassa olevien linjausten, rajoitusten ja terveysturvallisuustoimien mukaisesti.

Teemat ja ohjelmat säilyvät ennallaan

Asta-messujen ja Tampereen Häämessujen teemat ja ohjelmat säilyvät ajankohdan muutoksesta huolimatta ennallaan myös vuonna 2023 järjestettävissä tapahtumissa. Asta-messujen teemana on asumisen kestävä tulevaisuus ja Tampereen Häämessujen luovuuden juhlaa. Asta järjestetään 3.–5. helmikuuta 2023 ja Tampereen Häämessut 4.–5. helmikuuta 2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tämän vuoden Tampereen Häämessuille lipun ostaneet voivat käyttää lippunsa vuoden 2023 tapahtumassa tai 22.–24.4.2022 järjestettävässä Virittäydy vapaalle -tapahtumassa.