Tampereen Häämessut & Juhlat

Tule näytteilleasettajaksi

Parhaat ideat ja palvelut juhlien suunnitteluun

Vuonna 2024 Tampereen Häämessut & Juhlat järjestetään jo 29. kerran.

1.–2.2.2025

 

Häiden ja juhlien uusimmat trendit

Tampereen Häämessut & Juhlat tarjoaa hääpareille ja juhlien suunnitteluun osallistuville vinkkejä ja hyödyllistä tietoa tilaisuuksien toteuttamiseen sekä ennen kaikkea hyviä kontakteja tuotteita ja palveluja tarjoaviin yrityksiin.

Esillä ovat muun muassa pienet ja suuret juhlapaikat, catering- ja juhlapalvelut, morsius- ja juhlapuvut, sormukset ja muut korut, kauneusalan tuotteet ja palvelut, askartelutarvikkeet ja -ideat sekä häämusiikkitarjonta.

Runsaasti ohjelmaa

Tapahtuman ohjelma tarjoaa vinkkejä ja ideoita juhlajärjestelyjen eri vaiheisiin koko järjestelytiimille sekä juhlavieraille. Ohjelma pitää sisällään muun muassa erilaisia näyttelyitä ja näytöksiä.

Varaa osasto Hinnasto


Häämessuille tullaan hankinta-aikeissa

Messuviikonlopun aikana tapaat juhlia järjestävät ja suunnittelevat asiakkaat. Heille tapahtumassa esiteltävät tuotteet ja palvelut ovat ajankohtaisia joko juuri nyt tai valikoimaa kartoitetaan tulevaisuuden juhlia varten.

Messut on paras tapa tavata uusia asiakkaita, sillä pääset keskustelemaan heidän kanssaan kasvotusten ja esittelemään omia tuotteitasi ja palveluitasi heille henkilökohtaisesti.

Lue, millainen tunnelma oli vuoden 2024 tapahtumassa:

Lue tiedote


Mitä hyötyä sinulle on messuista?

1. Edistät myyntiäsi ja arvioit kysyntää

Tapahtumassa teet tutuksi tuotevalikoimaasi ja yritystäsi sekä edistät myyntiäsi. Lisäksi voit lanseerata uutuuksia, testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

2. Hoidat asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ja kasvotusten tehdyt esittelyt ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä ja kartoittaa uusia asiakassuhteita.

3. Vahvistat imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Imagoon voi vaikuttaa monella tavalla, mutta mitään sirkustemppuja ei tarvita. Tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely on tarpeeksi nostamaan yrityksesi esiin.